onsdag 10 mars 2010

Parmiddag, Girls Night samt utgång!

Hejhej, Hallå, Goddag, Tudiloo, Tja, Halloj! Hur är det med er? Med mig är det bara fint, fast jag är sämst i stan på att uppdatera här märker jag...

Aja, what the ****, kunde ju varit värre såklart ;). Har iaf hittat på en hel del skoj sen sist, bland annat följande:

Parmiddag hos Ella & Mackan
Ella & Mackan bjöd precis som förra året in oss på en mkt trevlig parkväll. Vi såg på melodifestivalen, åt god mat & lekte lekar. Min favorit var charaderna, oj vad vi skrattade!

Julia gjorde ett gästspel i mitt knä! :)
Ella bjöd på jättegod mat med massor av tillbehör.

Mmm!
Anna Bergendahl & Peter Jöback gick vidare. Jag var tvungen att knäppa ett kort för jag tyckte att dom såg ut precis som prinsen & prinsessan i valfri disneyfilm, fina!
Kändisleken! Vi gästades av Per Elofsson, Camilla Läckberg, Kungen, Ozzy Osbourne, Barack Obama & Arne Weise. Själv var jag kronprinsessan Victoria :).

Haha just det. Mitt schlagertips i inlägget nedan sket ju sig totalt. På sidan där jag kikade så läste jag att sibel skulle starta som nr 8, men det stämde ju inte! Dock gick ju Jöback vidare, så bidrag nr 8 i 4e delfinalen har ju fortfarande chansen att vinna, spänningen fortsätter ;).

Girls Night + Vårassesoarbyte

3e Mars var det återigen dags för Girls Night. Vi körde denna gång på plockbuffé & hade med oss assesoarer som vi själva tröttnat på men som kunde komma någon annan till glädje! Lika kul som alltid.

Plockmatsbuffé!

Kex, grönsaker, dipp & chips m.m, mums!

Det fanns mkt fint att byta till sig!
Varsitt glas rödvin på det & det blev en fantastiskt bra kväll! :)

Schlager + Sofie + Excet
I lördags tittade jag & Sofie på schlager här hemma. Vi åt lite mat, drack cider & vin & pratade tjejsnack. Precis innan söndagen sa hello så åkte vi in till stan & efter lite beslutsångest hamnade vi tillsist på Excet! Där dansade vi till schlager ända tills lamporna tändes & musiken tystnade & hade HUR KUL SOM HELST!
Apropå schlager... hur tänker svenska folket? Jessica Andersson ist för Alcazar & Orsa Spelemän ist för Neo? Neos låt var bäst, jag tycker nästan att han skulle vunnit alltihop!

Haha jag lyckas alltid få till kort på oss just vid denna väggen. Hade förresten på mig linnet/klänningen som jag bytte till mig på Girls Night!

På schlagergolvet

Söta Sofie in action!

Sist men inte minst en liten sniff-bild, eller nåt. Haha.
Puss på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fin du blev i linnet eller vad man ska kalla det! Sofie är himla gullig också!

Anonym sa...

haha. jag ser ju asplakat ut! underbart..hrm..
tack för en helt underbar kväll sofia :)